Gastronomie a hotelnictví 65-42-N/01
Obecné informace o programu
Tento obor nabízíme jako jediní v České republice.
Vzdělávací program je koncipován pro absolventy, kteří získali střední vzdělání s maturitní zkouškou.
Cílem vzdělávacího programu je připravit odborníky pro širokou oblast služeb hotelnictví a gastronomie. Strukturu obsahu vzdělávání tvoří moduly standardní – všeobecné, odborné moduly, povinně volitelné, specificky zaměřené na výkon povolání, volitelné a náročná praktická příprava.
U denní formy probíhá vzdělávání 3 roky.
Školné
Roční školné: 6 500Kč za celý školní rok.
Uplatnění absolventa
Absolventi mohou vykonávat náročné řídící činnosti v hotelovém provozu, střediscích veřejného a společného stravování.
Po úspěšném absolvování vzdělávacího programu mohou absolventi pracovat jako samostatní pracovníci pohostinství a hotelového provozu, vedoucí rezervačního oddělení, vedoucí recepce, vedoucí stravovacího úseku. Své uplatnění mohou najít také coby samostatní podnikatelé v hotelnictví a pohostinství.
Učební plány