Baristický kurz

Místo konání: Vyšší odborná škola Havířov, Tajovského 2, Havířov – Podlesí.
Obsah: Seminář se zabývá charakteristikou kávy, její historií, druhy, pěstováním, pražením, účinky na lidský organismus.
Praktická část je zaměřena na mletí kávy, postup přípravy espressa a cappucina, jeho zdobení, podávání a ochutnávání.
Ukončení: Kurz je ukončen písemným testem, ústní a praktickou zkouškou. Absolvent získá certifikát CSAE o absolvování základního kurzu o kávě.
Lektor kurzu: Roman Pospíchal, člen SCAE ČR, odborný trenér
Úhrada: V hotovosti, nebo převodem na účet školy
Oděv: Společenské oblečení
Poznámka: Sommelierský kurz se uskuteční při minimálním počtu 15 osob.
V případě malého zájmu Vám bude kurzovné v plné výši vráceno.