Baristický kurz
Místo konání: | Vyšší odborná škola Havířov, Tajovského 2, Havířov – Podlesí. |
---|---|
Obsah: | Seminář se zabývá charakteristikou kávy, její historií, druhy, pěstováním, pražením, účinky na lidský organismus. Praktická část je zaměřena na mletí kávy, postup přípravy espressa a cappucina, jeho zdobení, podávání a ochutnávání. |
Ukončení: | Kurz je ukončen písemným testem, ústní a praktickou zkouškou. Absolvent získá certifikát CSAE o absolvování základního kurzu o kávě. |
Lektor kurzu: | Roman Pospíchal, člen SCAE ČR, odborný trenér |
Úhrada: | V hotovosti, nebo převodem na účet školy |
Oděv: | Společenské oblečení |
Poznámka: | Sommelierský kurz se uskuteční při minimálním počtu 15 osob. V případě malého zájmu Vám bude kurzovné v plné výši vráceno. |